sluiten

Aanmelden

Kies hieronder een willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord en vul je e-mailadres in. Hiermee bewaren we al je bewerkingen en schermen de gemaakte advertentie(s) af voor anderen.
Je gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

sluiten

Inloggen

Log hieronder in om verder te gaan.
Klik hier als je het wachtwoord vergeten bent.

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Ga dan naar aanmelden.Monuta Rouwbericht


Informatie over rouwadvertenties

Hoe kan ik een advertentie samenstellen?
De advertentie stel je samen via een handig stappenplan. Heb je tijdens het maken van de advertentie vragen? Ga dan met de cursor op de vraagtekenbuttons staan die bij de verschillende keuzemogelijkheden staan. Dan krijg je een venster met extra informatie.

Kan ik een advertentie plaatsen in het dagblad van mijn regio?
Met Monuta Rouwbericht kun je in alle regio's een advertentie plaatsen. Dat komt omdat alle landelijke en regionale dagbladen zijn verwerkt in onze database. Door de titel van de krant in te voeren in het zoekscherm verschijnt vanzelf de krant van je keuze. Je kunt ook door de hele lijst met dagbladen en regio-edities bladeren, om handmatig te zoeken.

Kan ik een advertentie plaatsen in meerdere dagbladen?
Je kunt binnen één bestelling verschillende advertenties plaatsen. Hiervoor moet je twee keer een advertentie maken (bijvoorbeeld een grote advertentie in de regionale krant en een kleine in een landelijke krant). Beide advertenties betaal je tegelijk, de plaatsing wordt dan ook tegelijk uitgevoerd.

Wat is de sluittijd voor het plaatsen op de volgende dag?
De sluitingstijd verschilt per krant. Monuta Rouwbericht hanteert dezelfde sluitingstijden, met een marge van een half uur. Door deze marges heeft Monuta Rouwbericht genoeg tijd om uw plaatsing zorgvuldig af te ronden.

Kan ik plaatsing van een advertentie annuleren?
Annuleringen zijn mogelijk. Maar Monuta Rouwbericht kan niet garanderen dat annuleringen daadwerkelijk doorgevoerd kunnen worden. Dit in verband met de korte termijn waarop dat eventueel gerealiseerd moet en/of kan worden. Over annuleringen kunnen geen garanties gegeven worden. Lees voor meer informatie de Algemene Bepalingen.

Hoe kan ik een bedank- of inmemoriam advertentie plaatsen?
De inhoud (tekst) van een advertentie, bepaalt het type van de advertentie. Je kunt zelf bepalen welke (soort) tekst je in de advertentie typt. Alle advertenties worden gecontroleerd op inhoud. Hierdoor valt bijvoorbeeld een bedankadvertentie direct op. De bedankadvertenties worden door de krant meestal bij elkaar geplaatst. Datzelfde geldt ook voor meerdere advertenties die gemaakt zijn voor éénzelfde persoon.

Let op: Je bent niet ingelogd.


Bel onze helpdesk voor vragen en advies:

055 - 527 42 49


Maak een advertentie