sluiten

Aanmelden

Kies hieronder een willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord en vul je e-mailadres in. Hiermee bewaren we al je bewerkingen en schermen de gemaakte advertentie(s) af voor anderen.
Je gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

sluiten

Inloggen

Log hieronder in om verder te gaan.
Klik hier als je het wachtwoord vergeten bent.

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Ga dan naar aanmelden.Monuta Rouwbericht


Nieuwe gebruiker van Monuta Rouwbericht

Hoe kan ik een rouwadvertentie plaatsen via Monuta Rouwbericht?
Een rouwadvertentie maken en plaatsen via Monuta Rouwbericht is heel eenvoudig. In 5 stappen maak je een rouwadvertentie, op basis van een voorbeeld. Je hebt keuze uit diverse lettertypes en afbeeldingen. De teksten bepaal je zelf, of op basis van onze collectie. Je kiest zelf de krant en de plaatsingsdatum van de rouwadvertentie.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij Monuta Rouwbericht op de volgende manieren betalen:

Via creditcard (Visa en Mastercard): je kunt je creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren en wij zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Via iDEAL: bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor moet aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden voor het gebruik van Monuta Rouwbericht?
Nadat je een ontwerp hebt gemaakt, kun je je aanmelden. Hierdoor worden je gegevens en ontwerpen afgeschermd en opgeslagen. Na aanmelding kun je verder gaan met het bestelproces. Aanmelden kost niets, en is dan ook alleen voor je eigen privacy.
Let op: Je bent niet ingelogd.


Bel onze helpdesk voor vragen en advies:

055 - 527 42 49


Maak een advertentie