sluiten

Aanmelden

Kies hieronder een willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord en vul je e-mailadres in. Hiermee bewaren we al je bewerkingen en schermen de gemaakte advertentie(s) af voor anderen.
Je gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

sluiten

Inloggen

Log hieronder in om verder te gaan.
Klik hier als je het wachtwoord vergeten bent.

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Ga dan naar aanmelden.Monuta Rouwbericht


Mijn gegevens

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Ga in het menu aan de linkerkant naar 'inloggen'.  In het inlogscherm vindt je de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Door op deze link te klikken kom je op een pagina waar je je e-mailadres kunt achterlaten.
Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Door op deze link te klikken, wordt automatisch een nieuw wachtwoord aangemaakt. Binnen enkele minuten krijg je een e-mail van ons met je nieuwe wachtwoord en een link om het nieuwe wachtwoord te activeren. Het is dus belangrijk dat je eerst op deze activatie-link klikt.

Je kunt je wachtwoord weer wijzigen door met het nieuwe wachtwoord in te loggen. Vervolgens ga je naar 'Mijn Rouwbericht' en in het menu dat verschijnt klik je vervolgens op 'Mijn gegevens', op deze pagina kun je een nieuw wachtwoord invoeren. Hieronder een aantal handige tips voor wachtwoorden:

  1. Gebruik altijd voor iedere website of login een verschillend, uniek wachtwoord.
  2. Wijzig je wachtwoorden regelmatig.
  3. Gebruik wachtwoorden van minimaal 8 tekens.
  4. Een goed wachtwoord bevat hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens (!@$%^&*).
  5. Gebruik geen voor de hand liggende wachtwoorden, zoals namen, woorden uit het woordenboek, geboortedata, etc.


Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?
Je kunt je gegevens wijzigen door links in het menu te klikken op 'inloggen'. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar 'Mijn gegevens' in het menu 'Mijn Rouwbericht'. Op deze pagina kun je je gebruikersnaam, wachtwoord, adres en e-mailadres wijzigen.

Let op: Je bent niet ingelogd.


Bel onze helpdesk voor vragen en advies:

055 - 527 42 49


Maak een advertentie