sluiten

Aanmelden

Kies hieronder een willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord en vul je e-mailadres in. Hiermee bewaren we al je bewerkingen en schermen de gemaakte advertentie(s) af voor anderen.
Je gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

sluiten

Inloggen

Log hieronder in om verder te gaan.
Klik hier als je het wachtwoord vergeten bent.

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Ga dan naar aanmelden.Monuta Rouwbericht


Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Je kunt bij Monuta Rouwbericht op de volgende manieren betalen:

Via creditcard (Visa en Mastercard):
je kunt je creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren en wij zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Via iDEAL:
bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor moet aanmelden.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor moet aanmelden.

De voordelen:
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, Postbank en Rabobank
Meer informatie over iDEAL kun je vinden op www.ideal.nl.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht  klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt verwerkt.

Hoe krijg ik mijn factuur en bevestiging?
Om de administratie compleet te krijgen ontvang je per e-mail een exacte kopie van het overzicht van je bestelling, de factuur. Deze factuur ontvang je direct op het ingevoerde e-mailadres, nadat je verder gaat met de betaling. Na een succesvolle afronding van de betaling ontvang je ook per e-mail een bevestiging van de betaling.
Let op: Je bent niet ingelogd.


Bel onze helpdesk voor vragen en advies:

055 - 527 42 49


Maak een advertentie