sluiten

Aanmelden

Kies hieronder een willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord en vul je e-mailadres in. Hiermee bewaren we al je bewerkingen en schermen de gemaakte advertentie(s) af voor anderen.
Je gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

sluiten

Inloggen

Log hieronder in om verder te gaan.
Klik hier als je het wachtwoord vergeten bent.

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Ga dan naar aanmelden.Monuta Rouwbericht


Bestellen

Hoe kan ik een rouwadvertentie plaatsen?
Een rouwadvertentie maak maak en plaats je in 5  eenvoudige stappen.In stap 1 kies je in welke krant je de rouwadvertentie wilt plaatsen en wat de plaatsingsdatum is.
Nadat je de rouwadvertentie hebt goedgekeurd, doorloop je de volgende stappen: aanmelden bij Monuta Rouwbericht, bestelling selecteren, persoonlijke gegevens invullen, overzicht van je bestelling en betaalmethode.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Je kunt je bestelling annuleren zolang er een annuleerbutton  zichtbaar is. De plaatsing van rouwadvertenties annuleren nadat de bestelling is afgerond is mogelijk. Maar Monuta kan niet garanderen dat de annulering daadwerkelijk op tijd kan worden doorgevoerd. Dit in verband met de korte termijn waarop dit zal moeten gebeuren en het feit dat de krant aan het einde van de dag in productie wordt genomen. Voor nadere informatie zie de Algemene Bepalingen.

Waarom staat er een logo van Monuta Rouwbericht in het voorbeeld?
Het woord 'voorbeeld' wordt weergegeven omdat de PDF die je kunt downloaden een voorbeeld is. Het voorbeeld is niet geschikt voor publicatie. Als je bestelling is afgerond, wordt het watermerk automatisch verwijderd en zal het bestand aan de gekozen krant worden verzonden.

Is de advertentie geplaatst als ik geen bevestiging heb ontvangen?
Als je geen bevestiging hebt ontvangen of als de betaling is mislukt, wordt de advertentie niet geplaatst. De eerder gespecificeerde kosten komen automatisch te vervallen. En door in te loggen op www.monuta.nl/rouwbericht kun je de bestelling alsnog afronden.

Let op: Je bent niet ingelogd.


Bel onze helpdesk voor vragen en advies:

055 - 527 42 49


Maak een advertentie